Füzelerimizin ulaşamayacağı bir nokta yok...

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, "İsrail'de füzelerinin ulaşamayacağı bir nokta olmadığını" söyledi.

Kasım, İran'ın El-Vifak gazetesine yaptığı açıklamada, Hizbullah'ın füzelerinin, İsrail'in başkent Tel Aviv dahil tüm bölgelerine ulaşabileceğini iddia etti.

İsrail'in, 2006 yılından bu yana Hizbullah'ın gücü nedeniyle Lübnan'a karşı bir girişimde bulunmadığını ileri süren Kasım, Hizbullah'ın savaşa dönüşecek bir eylem yapmayacağını ancak, İsrail'in saldırması halinde karşılık vereceğini söyledi. Kasım, "İsrail'de Hizbullah füzelerinin ulaşamayacağı bir nokta yok." diye konuştu.

"Hizbullah'a ait tüneller" bulunduğu iddiasıyla Lübnan sınırına yakın bölgede İsrail'in başlattığı operasyonun ardından, Hizbullah tarafından konuşan ilk yetkili Kasım, şu ifadeleri kullandı:

"Siyonistlerin kendi aralarındaki diyaloglarda da şu ana kadar Lübnan'a yönelik savaş görüşleri yer almıyor. Analiz ve tehditlerinde, 'Hizbullah'ın bize saldırması halinde' ifadeleri kullanılıyor. Yani saldırırız değil de karşılık veririz şeklinde konuşuyorlar."

Füzelerimizin ulaşamayacağı bir nokta yok... ile ilgili etiketler İsrail hizbullah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.