Futbolculara Danla Bilic ekolü...

Instagram’da “Rinda Jemines” isimli Türk bir kullanıcı, Danla Bilic ekolü ile yabancıymış gibi futbolcuları ifşa etti.

Geçtiğimiz sene boyunca Türkiye'de yer alan futbolcular ifşa skandalı ile magazin gündeminde sıkça adından söz ettirmişti. Instagram'dan DM üzerinden genç kızlarla konuşan futbolcular oynadıkları takımı da zamanla zor duruma düşürmüştü.

DM üzerinden genç kızlarla mesajlaşan ve bu durumdan en çok mağdur olan isim Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Mor oldu. Öyle ki Emre Mor'un ortaya çıkan ifşaları takımındaki geleceğini de tehlikeye atmıştı.

Kadraj Magazin'in haberine göre, son olarak Instagram'da “Rinda Jemines” ismiyle futbolculara mesaj atan Türk kullanıcı bu mesajları sonrasında ifşa etti. Danla Bilic ekolü ile yabancıymış gibi futbolculara mesaj çeken kullanıcının bu oyunundan Tolgay Arslan, Abdulkadir Parmak, Jose Sosa, Mohamed Elneny ve Christian Luyindama gibi dört büyüklerde oynayan futbolcular nasibini aldı.


Futbolculara İtalyan vatandaşı gibi İngilizce mesajlar çeken kullanıcı sonrasında ise Türk olduğunu ve Danla Bilic ekolü uyguladığını itiraf etti. Kullanıcının başka hangi futbolculara mesaj attığı bilinmiyor.

Tüm bu ifşalardan sonra söz konusu futbolculara takımları tarafından ne gibi yaptırımlar uygulancağı merak konusu oldu.

Futbolculara Danla Bilic ekolü...

Futbolculara Danla Bilic ekolü... - Resim : 2

Futbolculara Danla Bilic ekolü... - Resim : 3

 

İfşalar sonrası mesajları gören Abdülkadir'in nişanlısı Merve Bozali, mesajlara sert bir dille yanıt verdi. Bozali ifşaları gönderen takipçiye küfür ederek yanıt verdi. 

Futbolculara Danla Bilic ekolü... - Resim : 4

Futbolculara Danla Bilic ekolü... - Resim : 5

Futbolculara Danla Bilic ekolü... ile ilgili etiketler Danla Bilic Tolgay Arslan Christian Luyindama Abdülkadir Parmak ifşa mohammed eleny Rinda Jemines
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.