Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketbolcu sevgili!

2017 yılında cinsiyet değiştirdikten sonra tüm dikkatleri üzerine çeken ve 2019 yılında hayatını birleştirdiği kendisinden 12 yaş küçük futbolcu Gökhan Çıra ile 10 Eylül'de 15 dakikada boşanan 37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci'nin yalnızlığı çok kısa sürdü. Boşanmanın ardından bir ay sonra ünlü fenomen kalbini basketbolcuya kaptırdı. Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi merak konusu oldu.

Henüz bir ay önce Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin basketbolcu bir isimle aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 2017 yılında cinsiyet değiştiren ve 2019 yılında Swissotel The Bosphorus'da düzenlenen bir törenle Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan ünlü fenomen Selin Ciğerci geçtiğimiz Eylül ayında Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen ve 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılık sonrası 2 yıllık evliliğini bitirdiği Gökhan Çıra'yı hala sevdiğini söyleyen Ciğerci kalbinin kapısını yeni bir aşka açtı...

Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketbolcu sevgili!


Selin Ciğerci'nin uğruna futbolu bıraktığı eski eşi Gökhan Çıra'dan ayrıldıktan sonra bu kez de basketbolcu bir isimle birlikte olduğu iddia edildi. Son aylarda bitirdiği evliliğiyle magazin gündeminden düşmeyen, Selin Ciğerci’nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketbolcu sevgili!

 

''SELİN CİĞERCİ BU İLİŞKİ KONUSUNDA OLDUKÇA CİDDİ!''

Konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın açıklamaları şöyle;

''Futbolcu Gökhan Çıra’yla evliliğiyle ilk günden beri tartışma yaratan ünlü fenomen, bu kez de abayı bir basketçiye yakmış. Bir süredir birlikte olan çift, önceki gece Emirgan’daki Gizli Kalsın’da eğlenmiş.

Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketbolcu sevgili!

Basketçinin kim olduğunu henüz öğrenemedim ama kaynaklarım Selin Ciğerci’nin bu ilişki konusunda son derece ciddi olduğunu söyledi. Yani Ciğerci’yi çok yakında kolunda yeni bir sporcuyla görebiliriz!''

 

 

Futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'ye basketbolcu sevgili! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.