Futbol ligleri açılacak mı? Nihat Özdemir yarın basının karşısına çıkıyor...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bugün bir görüşme gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreciyle ilgili yarın video konferans aracılığıyla basın mensuplarına açıklamada bulunacak. Bakan Koca, liglerin açılması ile ilgili kararı TFF'nin vereceğini açıklamıştı...

TFF'den yapılan açıklamada, yarın gerçekleştirilecek yönetim kurulu toplantısının ardından Nihat Özdemir'in basın mensupları ile bir araya geleceği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü yapılacak TFF Yönetim Kurulu toplantısının ardından video konferans aracılığıyla basın mensupları ile bir araya gelecek. Yeni tip koronavirüs salgını süreciyle ilgili saat 14.00'te açıklamalarda bulunacak olan Nihat Özdemir, daha sonra da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularına yanıt verecek."

 

Futbol ligleri açılacak mı? Nihat Özdemir yarın basının karşısına çıkıyor... ile ilgili etiketler TFF Nihat Özdemir basın toplantısı ligler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.