Futbol kulüpleri nerede?

HDP binası önündeki evlat nöbeti günlerdir Türkiye'nin ana gündem maddesi... HDP tarafından evlatları dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır’daki HDP il binası önündeki oturma eylemine bugün 3 aile daha katıldı. Aileler bu onurlu mücadelelerine destek beklerken, malum sanatçılardan umudu kesen gözler, büyük futbol kulüplerini, milli sporcuları aradı...

Çocuklarının dağa kaçırılmasında HDP'yi sorumlu tutarak, 3 Eylül'de partinin il başkanlığı binası önüne gelen ailelerin başlattığı oturma eylemine katılım artarak devam ediyor.

Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin, HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemine katılan aile sayısı bugün 24'e yükseldi.

MALUM SANATÇILAR ZATEN YOK HÜKMÜNDE, PEKİ MİLLİ SPORCULAR NEREDE?

Onurlu bir mücadele yürüten aileler günlerdir haklı davalarına destek çağrıları yaparken, birkaç isim dışında ünlü sanatçılardan karşılık bulamamanın acısını yaşıyor.

En ufak bir toplumsal hareketlilikte iktidarın karşına dikilen ve siyasi pozisyon alan bu isimlerin, sahte hümanizmi evlat nöbeti ile büyük bir sınava tabi tutuldu.

Kamuoyunun yakından tanıdığı bu "ünlü takımı"nın maskesi de birkaç cesur annenin dik duruşu karşısındaki suskunlukları ile düştü. Bu sözde sanatçıların derdinin, ne insan, ne doğa, ne de halk olmadığı bir kez daha ortaya çıktı.

PEKİ MİLLİ SPORCULAR NEREDE?

Türkiye kamuoyu, PKK/HDP'nin esiri olduğu bilinen bu malum sanatçılardan bir destek beklemese, hatta onları yok saysa bile gözlerin aradığı başka isimler vardı.

15 Temmuz gazisi ve bürokrat Ercan Şen, bu konuya dikkat çekerek, neden büyük futbol kulüplerinin, milli sporcuların HDP il binası önünde bu onurlu direnişe destek vermediğini sorguladı.

Ercan Şen, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş... Nerdesiniz haney..." diyerek köklü spor kulüplerine seslendi.

SuperHaber olarak biz de, bu çağrıya destek veriyor ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi güzide kulüplerimizin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu öncülüğünde A Milli Futbol Takımımız, Basketbol Milli Takımımız, gönlümüzün şampiyonu Filenin Sultanları'na evlat nöbetine destek verme çağrısında bulunuyoruz.

Belki yoğun kamp ve maç programından dolayı Diyarbakır'a gitmek zor olabilir, peki bu onurlu annelerin gücüne güç katacak bir pankart açmak da mı zor?

Bu hafta tüm maçlara Diyarbakır annelerinin çığlığını duyuracak bir pankartla çıkılamaz mı?

Bizce TFF bu organizasyonu yapar. Hem de en güzel şekliyle... / SuperHaber

Futbol kulüpleri nerede? ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır PKK TFF A milli futbol takımı A Milli Basketbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.