Füsun Önal 74. yaşına yalnız girdi!

Bir dönemin ünlü sanatçısı Füsun Önal 74. yaşını kutladı. Pandemi sebebiyle yeni yaşına yalnız giren Önal, doğum gününü kendi başına kutladığı anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"Ah Nerede", "Oh Olsun", "Aç Gözünü" gibi şarkılarıyla tanınan, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğuyla da bilinen bir dönemin efsanevi ismi Füsun Önal 74 yaşına girdi. 

Pandemi sebebiyle yakınlarıyla bir araya gelemeyen Önal, 74. yaş gününü evinde yalnız başına kutladı. Koronavirüs salgını sebebiyle doğum gününü yalnız kutladığını ancak motivasyonunu kaybetmediğini ifade eden Önal, söz konusu paylaşımında şunları söyledi:

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fusun Onal (@onalfusun)'in paylaştığı bir gönderi

"MOTİVASYONU ELDEN BIRAKMAYA HİÇ NİYETİM YOK"

"Geçen sene kuzenim Tekin ve Ayçin buradaydı... 11 Mart'ta pandemi ilan edilmişti. Bir senedir pandemi aşağı pandemi yukarı. Motivasyonumu elden bırakmaya hiç niyetim yok. Bu doğum günümü bir başıma kutluyorum. Olsun. Yine de mutluyum çünkü sağlıklıyım..."

 Evde yalnız başına kutladığı doğum günü için 41 tane mum yakan Önal, tüm mumları "41 kere maşallah" adına yaktığını söyleyerek duygularını şu şekilde dile getirdi:

"41 KERE MAŞALLAH"

Tam 41 mum yaktım... 41 kere maşallah adına. Mumlarım ve ben... Çok keyifliyiz. Pandemi doğum günü bu. Bir başıma, mumlar eşliğinde. Olsun yine de çok mutluyum. Pasta niyetine yaptığım tatlı da burada. Çok mutluyum"

Füsun Önal 74. yaşına yalnız girdi!

FÜSUN ÖNAL HAKKINDA

11 Mart 1947 yılında dünyaya gelen Füsun Önal, ev hanımı bir anne ve asker bir babanın tek kızıydı.

Türkiye'nin hemen her yerinde konserler verdi, tiyatro oyunları oynadı. Yurt dışında Avustralya'dan İngiltere'ye, İtalya'dan Kazakistan'a, İsviçre'den Kırgızistan'a kadar pek çok ülkede konserler verdi. Sesi ve sahne performansı ile 1970'li ve 1980'li yılların önde gelen kadın pop şarkıcıları arasında yer aldı.

Günümüzde, "cover"ları yapılan, reklam filmlerinde kullanılan "Senden Başka", "Oh Olsun", "Ah Nerede" şarkıları ve "Alo Ben Füsun" adlı uzunçaları ile dört Altın Plak ve bir Altın Kelebek ödülleri başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi oldu.

Füsun Önal 74. yaşına yalnız girdi! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Doğum günü füsun önal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.