Furkan Vakfı eski yöneticisi Alparslan Kuytul adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

4 Mayıs günü devlete karşı gelerek yandaşlarına camide provokasyon yaptıran Furkan Vakfı eski başkanı Alparslan Kuytul hakkında yeni karar verildi. Kuytul adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Tam kapanma kısıtlamalarını hiçe sayarak halkı devlete karşı kışkırtan eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, yandaşları ile birlikte 4 Mayıs'ta gerçekleştirdiği camii provakasyonun ardından emniyet tarafından gözaltına alınmıştı. 

VAKIF FAALİYETLERİ ADI ALTINDA...

Kentte 4 Mayıs'ta polis ekiplerince gözaltına alınan, "vakıf faaliyetleri adı altında kuruluş amacı dışında faaliyetlerde bulunduğu" gerekçesiyle kayyum atanan ve kapatma davası devam eden Adana merkezli Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının eski yöneticisi Alparslan Kuytul'un emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Kuytul, adliyeye sevk edildi.

 

4 MAYIS'TA CAMİ PROVOKASYONU

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan Kuytul, adli kontrol şartıyla salıverildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı eski yöneticisi Alparslan Kuytul ve yandaşlarının 4 Mayıs'ta gerçekleştirmek istediği kanuna aykırı eyleme müdahale etmiş, gözaltına alınan bazı şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Furkan Vakfı eski yöneticisi Alparslan Kuytul adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Alparslan Kuytul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.