Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Özge Özacar kimdir?

Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Geçtiğimiz aylarda Dilan Çiçek Deniz’le ilişkisi biten Furkan Andıç bir mekandan çıkarken kız arkadaşıyla görüntülendi. İki isim öpüşürken kameralar tarafından görüntülendi. o güzelin ise Özge Özacar olduğu ortaya çıktı.Peki Özge Özacar kimdir? İşte Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Özge Özacar kimdir? Furkan Andıç gecelerde bir güzel ile görüntülendi. Andıç gecelerde kız arkadaşıyla öpüşürken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun öpüştüğü ismin ise Özge Özacar olduğu ortaya çıktı. Özacar'ın yaşamı ise araştırılmaya başlandı. İşte Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Peki Özge Özacar kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Özge Özacar kimdir?

Dilan Çiçek Deniz’le ilişkisi geçtiğimiz aylarda noktalanan Furkan Andıç, önceki gece kız arkadaşıyla Nişantaşı’ndaki bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. Andıç'ın yanındaki güzelin kimliği belli oldu

Dilan Çiçek ile yolları ayrılan Furkan Andıç, İstanbul gecelerinde kız arkadaşıyla görüntülenmişti.

İkili öpüşürken görüntülenmiş, Andıç, gazetecilere "arkadaşız" demişti.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Görüntüler konuşulurken Andıç'ın yanındaki kişinin kimliği belli oldu.

Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Özge Özacar kimdir? - Resim : 2

Furkan Andıç'ın yeni sevgilisinin Dilan Çiçek'in de yakın arkadaşı olan Özge Özacar olduğu ortaya çıktı. Özge Özacar ve Çiçek Deniz, "Tatlı küçük yalancılar" dizisinde beraber rol almışlardı.

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

Özge Özacar, 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile yaşayan Özge Özacar, daha sonra Oyunbozan dizisinde rol almıştır.
Trt ekranlarında yayınlanan başrolü Mehmet Ozan Dolunay, İsmail Ege Şaşmaz, Doğan Akdoğan ve Bahar Şahin’in paylaştığı Lise Devriyesi dizisinin kadrosunda yer almakta ve Meltem karakterini canlandırmaktadır.

 FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

4 Nisan 1990 tarihinde İstanbul'da Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde doğmuştur. İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Universitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise yani 2009 yılında ekonomi bölümüne okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul`a dönmek kaldı.Üniversite hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde başladı. Daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. Döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. Dizi çekimleri yüzünden okuYaklaşık 11 yıl lisanslı olarak basketbol oynadı.Furkan Andıç, Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynadı. 2011 yılında "Kolej Günlüğü" dizisinde Mert karakterini canlandırarak oynayarak televizyonda görünmeye başladı.2012 yılında"Adını Feriha Koydum Emirin Yolu" dizisinde Furkan Andıç "Selim" karakterini oynadı.2012 yılında, başrollerinde Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz'ın oynadığı "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde rol alarak Levent karakterini canlandırdı.2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Furkan Andıç, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Fırat Albayram ile paylaştı.
Kaynak Yeniçağ: Furkan Andıç kimdir nereli ve kaç yaşında

Furkan Andıç ve Özge Özacar öpüşme görüntüleri! Özge Özacar kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.