Furkan Andıç (Ateş Avcı) kimdir?

Çatı Katı Aşk dizisiyle ekranlara dönen Furkan Andıç gündem konusu oldu. Bu akşam ilk bölümü yayınlanıcak olan Çatı Katı Aşk dizisi merakla bekleniyor. Peki Çatı Katı Aşk Furkan Andıç (Ateş Avcı) kimdir?

Çatı Katı Aşk bu akşam ilk bölümü ile Kanal D ekralarında seyirciyle buluşmayı planlıyor. Başrollerini Furkan Andıç , Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisi bu yaz bizler ile birlikte olucak. Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği Çatı Katı Aşk dizisinde karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesi anlatılmaktadır. Bu tatlı romantik dizi Çatı Katı Aşk'ın karakterlerini ve oyuncularını yakından tanıyalım.

Furkan Andıç (Ateş Avcı) kimdir?

ÇATI KATI AŞK ATEŞ AVCI KİMDİR?

Annesini daha bebekken kaybetmiş olan Ateş zengin ve güçlü bir aile olan Avcı ailesinin tek oğludur. Küçüklüğünden beri arasının pek iyi olmadığı babası Asaf Bey'dir. Bu hayatta onu gerçek anlamda onu seven tek kişi onu büyüten Gülriz halasıdır.Gerek annesiz büyümenin gerekse bir dediği iki edilmemiş olmanın doğal sonucunda biraz şımarık bir gençtir.

Son derece popüler olan Ateş hiçbir zaman aşık olmamıştır. Bunun için hiç çaba sarf etmesi gerekmemiştir. Tatlı dili, güler yüzü ve yakışıklılığı sayesinde istediği bütün kadınları kolayca elde edebilmiştir. Asaf Bey’in kendisiyle ilgili düşüncelerine tezat oluşturacak şekilde tıp fakültesini bitirmiş olmasına rağmen, kendini tutkusu olduğu ralliye adamış son derece de başarılı olmuştur.

Furkan Andıç (Ateş Avcı) kimdir?

ÇATI KATI AŞK FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakterini canlandırdıktan sonra 2017'de Meryem dizisinde Savaş karakterini canlandırdı.

YER ALDIĞI PROJELER ALDIĞI PROJELER

2011 Kolej Günlüğü Mert

2011 Umutsuz Ev Kadınları

2012 Yağmurdan Kaçarken

2013 Aşk Ekmek Hayaller

2014-2015 Kaçak Gelinler

2015-2016 Kırgın Çiçekler

2016 Tatlı İntikam

2017-2018 Meryem

2019 Kardeş Çocukları

2017 Damat Takımı

Furkan Andıç (Ateş Avcı) kimdir? ile ilgili etiketler Aşk Furkan Andıç çatı Katı oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.