'Küfürlü paylaşım bana ait değil!'

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Uşak ili ile ilgili yaptığı paylaşıma 'Funda Kocabıyık' ismini taşıyan bir hesaptan küfürlü bir yanıt geldi. O tweetin kendisine ait olmadığını açıklayan Uşak Valisi Funda Kocabıyık, emniyete talimat verdiğini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı dün akşam Türkiye'nin yeni risk haritasını açıkladı. Haritada sarı ve turuncu illerin arasında kalan Uşak dikkatleri çekti.

Batıdaki tek düşük riskli il olan Uşak ile ilgili pek çok paylaşım yapıldı. O paylaşımlardan biri de HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan geldi.

Buldan'ın "Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık" ifadelerini kullandığı paylaşımına Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın adını taşıyan hesaptan küfürlü bir yanıt geldi.

 

KÜFÜRLÜ TWEET TEPKİ ÇEKTİ: BANA AİT DEĞİL

Küfürlü tweet sosyal medyada tepki çekeren, gazeteci Candaş Tolga Işık konuyu Kocabıyık'a sordu. Kocabıyık ise bu hesabın kendisine ait olmadığını belirterek emniyete talimat verdiğini belirtti.

Işık, konuyu duyurduğu paylaşımına şu notu düştü:

"Az önce Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a yazılan tiviti sordum, 'Söz konusu twitter adresi de atılan tivit de bana ait değil. Sahte hesap! Bununla ilgili gerekenin yapılması için Emniyet'e talimat verdim' dedi."

 

'Küfürlü paylaşım bana ait değil!' ile ilgili etiketler Uşak Vali Pervin Buldan candaş tolga ışık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.