Funda Esenç kimdir? İstanbul Havalimanı'nda küfür eden kadının videosu!

Funda Esenç kimdir? İstanbul Havalimanı'nda kadın yolcu Funda Esenç,uçağı rötar yapınca havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler yağdırdı.Esenç'e diğer yolcular tepki gösterdi. O görüntüler ise merak konusu oldu. Peki Funda Esenç kimdir? Detaylar haberimizde...

Funda Esenç kimdir? Yeni açılan İstanbul Havalimanı'nda Funda Esenç adlı kadın yolcu uçağı rötar yapınca havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaretler savurdu. O anların görüntüleri ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Peki Funda Esenç kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

FUNDA ESENÇ KİMDİR?

Özel bir şirkette Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalışan Funda Esenç, aynı zamanda iletişim danışmanı olarak da mesleğini yapmaktadır.

Funda Esenç kimdir? İstanbul Havalimanı'nda küfür eden kadının videosu!

Funda Esenç hakkında soruşturma açıldığı da Twitter'da iddia olarak yer aldı.

 İstanbul'dan Muğla'ya gitmek için tercih ettiği havayolu şirketine ait uçağın rötar yaptığını öğrenen Funda Esenç, sinirini kadın görevliden çıkarttı. Hakaret edip küfürler savuran Funda Esenç'e diğer yolcular tepki gösterdi. Çalışanın bir ara üstüne gitmesi sonrasında kendisini 'Fiziksel temas yok' sözleriyle korumaya çalışan Esenç'e bir kadın da; 'Bunları bana söyleseniz ben döverdim' ifadelerini kullandı..

Funda Esenç kimdir? İstanbul Havalimanı'nda küfür eden kadının videosu! ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.