Funda Arar'ın tepki olarak Isparta konserine çıkmayacağı iddiası yalanlandı

Melek Mosso ile birlikte Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacak isimlerden Funda Arar'ın, tepki olarak konsere çıkmayacağına dair bir paylaşım sosyal medyada yayılmıştı. Arar'ın menajeri Önder Sarımehmet, o paylaşımın sanatçıya ait olmadığını söyledi.

Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri, gelen tepkilerin ardından iptal edilmişti. Mosso'nun yanı sıra festivalde konser vereceği duyurulan Funda Arar ve Derya Uluğ'a sosyal medyadan baskı gelmişti.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Funda Arar ve Derya Uluğ’un konsere çıkmayacaklarını duyurmuştu. Ali Eyüboğlu paylaşımının ardından Funda Arar'ın menajerinin kendisine ulaştığını ve o iddiayı yalanladığını söyledi.

Eyüboğlu, "Funda Arar'ın basın danışmanı Önder Sarımehmet aradı. Sosyal medyada ve internetteki bu açıklamayı Funda Arar'ın yapmadığını söyledi" açıklamasını yaptı.

Funda Arar'ın tepki olarak Isparta konserine çıkmayacağı iddiası yalanlandı

 

 

Funda Arar'ın tepki olarak Isparta konserine çıkmayacağı iddiası yalanlandı ile ilgili etiketler Funda Arar Konser Ali Eyüboğlu Melek Mosso Isparta Uluslararası Gül Festivali yalanlama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.