Funda Arar'dan 'Sahne kıyafeti' yorumu

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Funda Arar, son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan kadın şarkıcıların sahne kostümü seçimiyle ilgili konuştu.

46 yaşındaki şarkıcı Funda Arar geçtiğimiz akşam Maslak'taki Yeni Gazino'da sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Arar, kadın meslektaşlarının sahne kıyafeti seçimiyle ilgili konuştu.

Arar, "Siz sahne kıyafeti seçerken nelere dikkat ediyorsunuz?" sorusuna "Ben sahnede sadece şık olmaya özen gösteriyorum. Elbisenin rengi, aksesuvarı, ayakkabısı, saçı makyajı hepsini bir bütün olarak görüyorum. Sahnede güzel görünmek çok önemli" şeklinde cevap verdi.

"Yine bir oyunculuk teklifi gelse düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Komedi filminde yer almayı isterim. Müzik, konserler hepsi harika ama ters köşe yaparak bir komedi filminde olmayı çok isterim" dedi.

Öte yandan, konserden karelerini ''Pek keyifli bir akşamdı. Tüm misafirlerimize teşekkür ederim.'' notuyla Instagram hesabından paylaşan Funda Arar'ın karelerini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

İşte Funda Arar'ın son konserindeki kıyafet seçimi:

Funda Arar'dan 'Sahne kıyafeti' yorumu

Funda Arar'dan 'Sahne kıyafeti' yorumu

Funda Arar'dan 'Sahne kıyafeti' yorumu

Funda Arar'dan 'Sahne kıyafeti' yorumu ile ilgili etiketler Funda Arar sahne kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.