Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı?

Fulya Zenginer kimdir? Genç yaşta ekran önünde olmaya başlayan Fulya Zenginer dünya evine giriyor. Instagram hesabından düğün fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncunun hayatı merak ediliyor. İşte Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fulya Zenginer kimdir? Güzel oyuncu Fulya Zenginer, Kuntay Tarık Enver ile dünyaevine girdi. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Fulya Zenginer, genç yaşta başladığı ekran macerasına neden devam etmediği merak ediliyor. İşte Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Küçük Kadınlar dizisiyle tanıdığımız oyuncu Fulya Zenginer, bu akşam 2 yıldır aşk yaşadığı Kuntay Tarık Evren’le nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, gelinliğiyle ilk fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Zenginer'in paylaşımları takipçilerinin beğenisini kazandı.

 Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı?

Öte yandan geçen günlerde Kuntay Tarık Evren ile tanışma hikayesini anlatan Zenginer, “18 yaşından beri tanışıyoruz. Birbirimizi sevmiyorduk. 10 sene sonra, ‘bir kahve içelim’ dedik ve buralara kadar geldik.” demişti.

 Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

 FULYA ZENGİNER KİMDİR?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu.

İlk rolünü Star TV'nin 2006 yapımı İki Aile dizisinde oynadı. Kanal D'de Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz'i canlandırdı. Daha sonra Tövbeler Tövbesi'nde Fidan'ı canlandırdı.

Cine5'te yayımlanan Dizi Magazin'de konuk sunuculuk yaptı. Ayrıca 2009 yılında bir içeçek ve GSM firmasının reklamında oynadı. Benim İçin Üzülme dizisinde Buke karakterini canlandırdı.

Fulya Zenginer kimdir? Kiminle evlendi? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler oyuncu Fulya Zenginer evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.