Fulya Zenginer evleniyor mu? Sevgilisi kim?

Fulya Zenginer evleniyor mu? Küçük Kadınlar dizisinin yıldızı Fulya Zenginer, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kuntay Tarık Evren'in Milano'daki teklifine evet dedi. Yüzüğüyle poz veren Fulya Zenginer konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bu gelişmenin ardından güzel oyuncunun evlilik durumu, hayatı ve sevgilisi araştırılmaya başladı. Peki Fulya Zenginer evleniyor mu? Kiminle evleniyor? Fulya Zenginer kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Fulya Zenginer evleniyor mu? Ekranların sevilen ismi Fulya Zenginer hayatımıza Küçük Kadınlar dizi ile girmişti. Kısa sürede büyük başarı yakalayan güzel oyuncu geçtiğimiz gün Milano'da aldığı evlilik teklifine 'evet' diyerek yüzüğü parmağına taktı. Yüzüğüyle paylaşım yapan Fulya Zenginer bu gelişmenin ardından araştırılmaya başladı. Peki Fulya Zenginer kimdir? Evleniyor mu? Kiminle evleniyor? İşte tüm detaylar...

Fulya Zenginer evleniyor mu? Sevgilisi kim?

FULYA ZENGİNER EVLENİYOR MU?

Fulya Zenginer, 1.5 yıldır birlikte olduğu Kuntay Tarık Evren’den Milano’daki bir caddede evlenme teklifi aldı. “Evet” cevabını veren oyuncu, çevredekiler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Çift, evliliğe ilk adımı sokakta dans ederek kutladı.

Haziran ayında nikah yapmayı planlayan ikilinin, abartılı bir şey düşünmedikleri öğrenildi. Aile arasında düğün yapmayı planlayan oyuncu ve art direktör, balayı için ise henüz nereye gideceklerine karar vermedi.

Oyuncu yüzüğünü gösterdiği fotoğrafa şu notu düştü: "Tamam bu sefer gerçek. 2017 yılında yani 27 yaşındayken asla ciddi duramayan tam bir kötü şaka kraliçesiydim, ikinci fotoğraftaki trollemeyi de o zaman yapmıştım eski takipçilerim bilir. Ve şimdiye gelecek olursam; aslında çok önce evlilik kararı almıştık ve ben onu teklif sanıyordum.

Ama hayatımın aşkı bey ben hariç herkesin bildiği bir sürpriz hazırlamış ve sonunda ‘evet dedim’ ortaya çıktı. Darısı başınıza, daha güzelleri sizin olsun sevenler sevdiklerine kavuşsun."

FULYA ZENGİNER KİMDİR?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu.

İlk rolünü Star TV'nin 2006 yapımı İki Aile dizisinde oynadı. Kanal D'de Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz'i canlandırdı. Daha sonra Tövbeler Tövbesi'nde Fidan'ı canlandırdı.

Cine5'te yayımlanan Dizi Magazin'de konuk sunuculuk yaptı. Ayrıca 2009 yılında bir içeçek ve GSM firmasının reklamında oynadı. Benim İçin Üzülme dizisinde Buke karakterini canlandırdı.

Dizi Rolü Notlar
Doktorlar Hande Konuk oyuncu
İki Aile Eda Yardımcı oyuncu
Küçük Kadınlar Yeliz Gezici Başrol oyuncusu
Tövbeler Tövbesi Fidan Başrol oyuncusu
Sağ Salim Nihal Sinema filmi
Benim İçin Üzülme Buke Başrol oyuncusu
El Cin
Fabrika Kızı Aylin Başrol oyuncusu
Seni Seven Ölsün Ilgaz Sinema Filmi

Fulya Zenginer evleniyor mu? Sevgilisi kim? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.