Fulya ile Umudum Olsun Fulya Öztürk neden yok? Ayrıldı mı?

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun’da Fulya Öztürk’ün olmaması şaşkınlık yarattı. Programı yakından takip edenler Fulya ile Umudum Olsun Fulya Öztürk neden yok sorusuna yanıt aradı. Peki, Fulya Öztürk kimdir?

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında saat 16.00’da yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk’ten üzen haber geldi. Fulya Öztürk'ün yerine programın psikoloğu Esra Ezmeci yer aldı.

Fulya Öztürk neden yok?

Deneyimli ekran yüzü Fulya Öztürk’ün Covid-19 hastalığına yakalandığı ve tedavisinden dolayı bir süre Fulya ile Umudum Olsun programında yer alamayacağı kaydedildi. Fulya İle Umudun Olsun’u bugün programın psikoloğu Esra Ezmeci sundu. Ezmeci, Fulya Öztürk'ün programa çıkamayacak kadar rahatsız olduğunu doğruladı.

Fulya Öztürk, Twitter'dan kendi fotoğrafını paylaşarak, ''Geçmiş olsun mesajları atan desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu süreçte Herkesten dua bekliyoruz..'' dedi.

Fulya ile Umudum Olsun Fulya Öztürk neden yok? Ayrıldı mı?

Esra Ezmeci kimdir?

1 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Sonrasında adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, 2015’te boşandı.

1 oğlu olan Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak ekranlara çıkıyor. İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev alan Esra Ezmeci, İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlamıştı.

Uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev alan Esra Ezmeci, İstanbul Etiler’de kendi terapi merkezinde psikologluk yapıyor. Aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, bağımlılık tedavisi, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yapan Esra Ezmeci, kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarılı olmuştur.

Çok sayıda TV kanalında programlar hazırlayıp sunan Esra Ezmeci, çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazdı. Esra Ezmeci’nin daha önce kaleme aldığı "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" isimli kitapları bulunuyor.

 

Fulya ile Umudum Olsun Fulya Öztürk neden yok? Ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Fulya ile Umudun Olsun fulya öztürk Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.