Guardiola'dan yeni nesil teknik direktörlere övgü

Pep Guardiola: "İngiliz futbolunda Graham Potter (Brighton&Hove Albion) ve Scott Parker (Fulham) gibi çok iyi yeni nesil teknik direktörler var. İkisi de takımlarını cesur oynatıyor. İngiltere'de 5. senem ama alt sıralardaki takımların hiç bu kadar iyi olduğunu görmemiştim."

15 maçlık galibiyet serisi hafta sonu Manchester United ile oynanan derbide sona eren Manchster City, Pep Guardiola yönetiminde 3. Premier League şampiyonluğuna koşuyor. Katalan menajerle 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında mutlu sona ulaşan City, geçen yıl şampiyonluğu Liverpool'a kaptırmıştı. 

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de zafere uzanarak "double" yapmak isteyen Katalan teknik adam, Fulham'la yarın oynanacak 28. hafta mücadelesi öncesi basın toplantısında konuştu. Guardiola, günümüz futboluna ilişkin bazı dikkat çekici tespitlerde bulundu:

"İngiliz futbolunda Graham Potter (Brighton&Hove Albion) ve Scott Parker (Fulham) gibi çok iyi yeni nesil teknik direktörler var. İkisi de takımlarını cesur oynatıyor. İngiltere'de 5. senem ama alt sıralardaki takımların hiç bu kadar iyi olduğunu görmemiştim. Bunu 5-2'lik Southampton maında gördük. Müthiş top oynadılar. Fulham'la oynadığımız ilk maç da öyleydi. Bu takımlar puan alamadıkları maçlarda bile harika oynamış oluyorlar. Cumartesi günü zor bir meydana okuma bekliyor."

"Yeni nesil hocalar hata bekleyip o tek hatayı değerlendirmek yerine futbolu güzelleştiren işler yapıyor. Çok kaliteliler... Almanya ve İspanya'daki bütün teknik adamlar sanki Bayern Münih'in başındaymışlar gibi top oynatıyor. Bazen başarısız oluyorlar tabi... Yine de izleyenler daha çok keyif alıyor, reklam gelirleri ve teleizyon reytingleri artıyor. Eğer bir seyirci olsam Southampton maçının ilk 15 dakikasını kaçırmazdım. Hiç korkmadan hücum oynadılar."

Guardiola'dan yeni nesil teknik direktörlere övgü ile ilgili etiketler Pep Guardiola Manchester City premier league Fulham
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.