Fuhuş yapan da yaptıran da ev kadını!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir eve fuhuş operasyonu düzenledi. Evde fuhuş yaptığı tespit edilen bir kadın ile ona yer temin ettikleri belirtilen 2 kişi yaptıkları baskında evli kadınlara fuhuş yaptıran ve yer temin eden iki kişiyle birlikte 6 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan üçü adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kırmacı Mahallesi’nde ki bir sitede fuhuş yapıldığını belirleyen polis ekipleri eve girip çıkan şahısları takip altına aldı.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları takibin ardından söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında fuhuş yaptığı iddia edilen ev hanımı A.Ü. (35), fuhuşa aracılık edenler ev hanımı F.I. (35) ve S.A. (30), yer temin eden Y.E.E. (23) ile bilgi sahibi T.Ç.T. (32) ve V.S. (39) emniyete götürüldü.

Polis yapılan operasyonda S.A. ve A.Ü.’nin üzerinde 250 TL para ele geçirdi.

Emniyette ifadeleri alınan T.Ç.T., V.S. ve A.Ü. serbest bırakılırken, S.A., F.İ. isimli kadınlar ile fuhuş için yer temin ettiği iddia edilen Y.E.E. gözaltına alındı.

Emniyette sorguları tamamlanan üç zanlı polis tarafından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Fuhuş yapan da yaptıran da ev kadını! ile ilgili etiketler Zonguldak polis Fuhuş
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.