Fuhuş çetesinin parolası çözüldü: Yeni kumaşlarımız geldi

Yalova'da yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete çökertildi. Çetenin müşterileri ile iletişim için şifre oluşturduğu ortaya çıktı. 'Tekstil firmamıza yeni kumaşlar geldi' aslında 'Yeni hayat kadınları' geldi demekmiş...

Yalova polisi, Rusya ve Özbekistan'dan gelen yabancı uyruklu kadınlara tehdit zoruyla fuhuş yaptıran çeteye operasyon düzenledi.

ŞİFRE TEKNİK TAKİBE TAKILDI

Ekiplerin teknik takibine çetenin şifresi takıldı. Kadınlara fuhuş yaptıran şahısların Bursa, Kocaeli ve Yalova’daki mekanlara ve müşterilerine "Tekstil firmamıza yeni kumaşlarımız gelmiştir" şeklinde şifreli mesaj gönderdikleri ortaya çıktı.

KATALOG OLUŞTURMUŞLAR

Kadınların fotoğraflarından oluşan bir albümün de internet üzerinden müşterilere gönderdikleri belirlendi.Fuhuş çetesinin parolası çözüldü: Yeni kumaşlarımız geldileri 

Villaya operasyon yapan Yalova polisi, fuhuş amaçlı olarak Yalova’ya gelen K.I., R.Z., A.E. ve Z.K. isimli kadınlar ile fuhşa aracılık eden Ö.Y., A.T. ve S.M. isimli şüphelileri yakaladı. Villada müşteri defteri de ele geçirildi.

Fuhuş çetesinin parolası çözüldü: Yeni kumaşlarımız geldi - Resim : 2

Müşterilerin isimlerinin alfabetik olarak yer aldığı deftere el kondu. Kadınlar, yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilirken şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.

Fuhuş çetesinin parolası çözüldü: Yeni kumaşlarımız geldi - Resim : 3

Fuhuş çetesinin parolası çözüldü: Yeni kumaşlarımız geldi ile ilgili etiketler Yalova polis Fuhuş Operasyon şifre hayat kadını
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.