Fuat Oktay'dan İmamoğlu'na 'müsilaj' tepkisi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Marmara'daki müsilaj problemine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Oktay, paylaşımında Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımını törenle iptal eden İmamoğlu'na da göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilajın fotoğraflarını ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde uygulanan "Marmara Denizi Koruma Eylem Planı"nı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, paylaşımında Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımını 'temel atmama töreni' ile iptal eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na datepki gösterdi.

Marmara'yı saran müsilaj sorunu ile ilgili "Arıtma tesislerini 'temel atmama' törenleri ile durduran CHP zihniyetinin İstanbul'umuzu getirdiği durumun fotoğrafıdır." ifadesini kullanan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimiz müsterih olsun, her zaman olduğu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti iktidarıdır."

NE OLMUŞTU?

Ekrem İmamoğlu, göreve gelmesinden kısa süre sonra bir ilke imza atarak  Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımını törenle iptal etmişti.

İmamoğlu projenin gereksiz olduğunu ve iptal ettiğini büyük mutlulukla anlatmıştı.

 

Fuat Oktay'dan İmamoğlu'na 'müsilaj' tepkisi ile ilgili etiketler CHP Fuat Oktay Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul müsilaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.