Fuat Kozluklu'dan Hakan Peker'e gönderme!

TRT Müzik ekranlarına gelen Metin Özülkü'nün sunduğu Engelsiz Sahne programında rejiye seyirciyi çekip kendisini çekmedikleri için tepki göstererek canlı yayını terk eden Hakan Peker'e TRT Haber spikeri Fuat Kozluklu'dan ilginç bir gönderme geldi.

TRT Müzik kanalında Metin Özülkü'nün sunduğu Engelsiz Sahne isimli programa katılan ünlü şarkıcı Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin kendisini ekrana getirmediğini eleştirerek sahneyi terk etmişti. Hakan Peker'in bu tavrına sosyal medyada tepkiler gelmişti.

"BU NASIL BİR EGO YA..."

TRT Haber kanalında Gece Bakışı programını sunan usta spiker Fuat Kozluklu da Hakan Peker'e göndermede bulundu. Anons yaparken kameraların rejiyi göstermesinden sonra duayen sunucu, "Reji beni çek beni. Ego patlaması gibi oluyor. Bu nasıl bir ego ya, bana ait değil. Anladınız, o anladı" diyerek ünlü isme göndermede bulundu.

Fuat Kozluklu'dan Hakan Peker'e gönderme! ile ilgili etiketler Hakan Peker Fuat Kozluklu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.