Kasımpaşa bir kez daha Fuat Çapa'ya emanet

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, eski teknik direktörlerinden Fuat Çapa'yla yeniden anlaştı. Lacivert-Beyazlılar, Mehmet Altıparmak ve İrfan Buz'dan sonra 10 hafta 3. teknik direktörünü göreve getirdiğini resmen açıkladı.

Kasımpaşa teknik direktörlüğe Fuat Çapa'yı getirdi... Sezona Mehmet Altıparmak'la başlayan ancak deplasmandaki 4-3'lük Trabzonspor galibiyetinin ardından sürpriz bir kararla hoca değiştiren Lacivert-Beyazlılar, İrfan Buz'u göreve getirmişti.

İrfan Buz'la biri lig biri kupa maçına çıkan İstanbul ekibi, ansızın Buz'la da yollarını ayırmıştı. Aynı gün "CEO" göevindeki Serkan Rençber'in de istifa ettiği Lacivert-Beyazlılar, Ankaragücü ile 9. haftada yollarını ayıran Fuat Çapa'yı göreve getirdiğini açıkladı. Çapa, daha önce de Kasımpaşa'da görev yapmıştı.

Kasımpaşa bir kez daha Fuat Çapa'ya emanet

Kasımpaşa bir kez daha Fuat Çapa'ya emanet ile ilgili etiketler Kasımpaşa Ankaragücü fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.