Fuat Çapa: Süper Lig 22 takımla oynanıyor, bir de koronavirüs var

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Fuat Çapa, yeni tip koronavirüs salgınının Süper Lig'de tüm takımların en büyük rakibi olduğunu söyledi. Galatasaray maçı öncesi sıkıntılı günler geçiren başkent ekibinin deneyimli çalıştırıcısı, "Belki de bu sezon şampiyonu belirleyecek" dedi.

Sekizi futbolcu 18 koronavirüs vakası bulunan Ankaragücü'nde teknik direktör Fuat Çapa, yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesi kulübün Beştepe Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Süper Lig'de 22 takım oynuyor gibi olduğunu anlatan Çapa, "Bir de Koronaspor var. Çünkü hafta içi bir çalışma yapıyoruz ama test sonuçları pozitif çıkınca bütün planlar bozuluyor. Bugün için toplam 7 pozitif vakamız var. Belirti gösteren 1-2 oyuncumuz var. Onları da takımın içine sokmadık. Rize'ye gidene kadar hiçbir şey yoktu. Önce sahada pozitif olduk, sonra geldik burada pozitif olduk. Korona belki de sezon sonunda şampiyonu belirleyecek. Yarın Galatasaray ile maçımız var, 10 oyuncumuz olmayacak. Alt yapıdan 3 oyuncu kadroya aldık. İyi sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

BAŞKANIN 2023 VİZYONU

Çapa, MKE Ankaragücü'nün son 10 yılda zor bir süreç yaşadığını vurgulayarak, "2. Lig'e düşüp tekrar Süper Lig'e çıkmak kolay bir iş değil. Türkiye'de günlük başarılara bakıldığı için, özellikle Kasımpaşa sürecinden sonra buraya gelmek riskti. Burada beni en çok cezbeden şey, Fatih Mert başkanımızın 2023 projesiydi. Yöneticilerimizin bu projeye inanması benim de inanmamı sağladı. Beni en çok heyecanlandıran şey buydu. Onun için buraya geldim." değerlendirmesinde bulundu.

Fuat Çapa: Süper Lig 22 takımla oynanıyor, bir de koronavirüs var ile ilgili etiketler Ankaragücü Galatasaray fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.