Fuat Bol: Bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler

Hürriyet yazarı Fuat Bol, bugünkü köşe yazısında, FETÖ'cüleri işaret ederek, İran'da son dönemde meydana gelen suikastlerin Türkiye'de de yaşanabileceğine dikkat çekti. Bol, ''İran'da olduğu gibi, bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler'' ifadelerini kullandı.

Bir dönem vekillik de yapan Bol bugünkü yazısında, "Akdeniz’de korsanlık yapılarak aranan gemimiz, Sayın Cihat Yaycı’nın ifade ettiği gibi tipik bir FETÖ kumpasıdır ve ikinci bir MİT TIR’ları vakasıdır. Gemiye gizlice silah ve mühimmat sokulacak ve bunlar yakalanıp tüm dünyaya ifşa edilecekti. Ve tıpkı MİT TIR’larında yapmak istedikleri gibi, maksatları Erdoğan’ı savaş suçlusu olarak Lahey Adalet Divanı’na göndermekti. Bu alçakların alçaklıklarının ölçüsü dün yoktu, bugün de yoktur, yarın da olmayacaktır." düşüncesini dile getirdi.

''CANAVARLARA DİKKAT''

Bol, "İran’da olduğu gibi, bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler. Biden koltuğa oturuncaya kadar hava hep dumanlı olacak! Canavarlara dikkat!" ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

NE OLMUŞTU?

İran’ın askeri nükleer programının ‘babası’ sayılan fizik profesörü Muhsin Fahrizade-Mahabadi (59) geçtiğimiz gün korumalar eşliğinde aracıyla Tahran’dan 60 km uzaklıktaki Abserd ilçesine giderken pusuya düşürülerek öldürülmüştü.

Amerikan New York Times gazetesi, Amerikalı yetkililerin, saldırının İsrail tarafından düzenlendiğini teyit ettiğini yazmıştı.

Fuat Bol: Bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler ile ilgili etiketler İran FETÖ Hürriyet Fuat Bol suikast köşe yazısı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.