Fuat Bol: ABD yönetimi giderayak Türkiye'ye kinini kustu

ABD'nin Türkiye'ye S-400 alımını bahane ederek uyguladığı yaptırımları bugünkü köşesinden değerlendiren Hürriyet yazarı Fuat Bol, ''Görevi teslim edecek ABD yönetimi, giderayak Türkiye'ye olan kinini kustu'' iddiasında bulundu.

ABD, Rusya'dan S-400 sistemlerinin alımı nedeniyle Türkiye'ye bazı yaptırımlar uygulama kararı aldı.

''GİDERAYAK KİN KUSTULAR''

Hürriyet gazetesi yazarı Fuat Bol, ABD’nin yaptırım kararlarına ilişkin olarak, “20 Ocak’ta görevi teslim edecek ABD yönetimi, giderayak Türkiye’ye olan kinini kustu.” görüşünü savundu.

Bol, "ABD şahtı şahbaz oldu. Polisimin eline silah vermeyeceksin, askerimin eline tüfek tutturmayacaksın, ürettiğim helikopterleri sattırmayacaksın, sadece keşif yapabilen İHA’ları bile vermeyeceksin; tüm bunları ve nicelerini üretirken de beni tu kaka edeceksin. Bunun yanında dünyanın en kanlı terör örgütleriyle (PKK, YPG, PYG, FETÖ) iş tutup, bunları benim üzerime salacak ve bana karşı kullanacaksın. Daha açık ifadesiyle, taşları bağlayıp köpekleri salacaksın.Ve ben tüm bu saldırıların karşısında savunma yapmayacağım, yapamayacağım. Öyle mi?" ifadelerini kullandı.

Bol yazısında, "Belli ki ‘kurt taksiminde’ üstünüze yok! Lakin bu taksimde biz yokuz, başka kapıya!" dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Fuat Bol: ABD yönetimi giderayak Türkiye'ye kinini kustu ile ilgili etiketler ABD Türkiye Yaptırım Hürriyet Fuat Bol
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.