Fuat Avni PKK'nın avukatlığına soyundu

FETÖ'nün sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari Said Sefa, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak PKK'nın avukatlığını üstlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sosyal medyada propaganda amacıyla açtığı "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen ve medya yapılanması davasında ''Anayasayı ihlal'' ve ''silahlı terör örgütü yöneticisi olmak'' suçundan firari olarak yargılanan Said Sefa PKK'nın avukatlığını üstlendi.

"ANNELERİN EYLEMİ 'KOMEDİ'"

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda PKK'nın gençleri kaçırmadığını, gençlerin kendi isteğiyle gittiğini söyleyen FETÖ'cü Said Sefa, annelerin Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki eylemini ise 'komedi' olarak nitelendirdi.

Fuat Avni PKK'nın avukatlığına soyundu ile ilgili etiketler FETÖ HDP Diyarbakır Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.