FSM köprü çalışması ne zaman bitecek? İşte trafik durumu...

FSM köprü çalışması ne zaman bitecek? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gerçekleştirilen tadilat sebebiyle trafikte büyük bir yoğunluk oluşmuş durumda. İnternette ise FSM köprü çalışması ne zaman bitecek, tadilat ne kadar sürecek, FSM trafik durumu nedir gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki FSM köprü çalışması ne zaman bitecek? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tadilatı ne kadar sürecek? İşte yanıtı...

FSM köprü çalışması ne zaman bitecek? Planlı bir çalışma olarak başlatılan FSM köprüsündeki tadilat trafiği durma noktasına getirdi. Bugün başlayan onarım çalışmasını bilmeyen vatandaşlarsa trafikte mahsur kaldı. İnternette de FSM köprü çalışması ne zaman bitecek, FSM trafik durumu nedir, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tadilatı ne kadar sürecek gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte tüm detaylar...

FSM KÖPRÜ ÇALIŞMASI NE ZAMAN BİTECEK?

Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsünde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar nedeniyle FSM Köprüsü’nde bazı şeritler trafiğe kapatıldı. FSM Köprüsü’nde mevcut eski asfalt kaldırılıp, çelik tabliye yüzeyi kumlanarak tabliye izolasyonu yapılacak ve yeni asfalt tabakalarının serilmesiyle köprü tabliyesinin her iki ucundaki mevcut genleşme derzlerinin onarımları gerçekleştirilecek.

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDE ÇALIŞMA NE ZAMAN BİTECEK?

İstanbul halkını en az etkileyecek şekilde 24 saat, 3 vardiya esasına göre iki etap halinde yapılacak çalışmaların 27 Haziran'da başlayarak 17 Ağustos'ta tamamlanması planlanıyor.

Çalışmalar sırasında FSM Köprüsü'nün Avrupa-Asya istikametindeki (Güney platform) 4 şerit ulaşıma kapatılarak, trafik akışı kuzey platformdan 2'şer şeritten gidiş-geliş olarak sağlanacak. Güney platformdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından, köprünün Asya-Avrupa istikameti yönündeki (Kuzey platform) 4 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım güney platformdan 2'şer şeritten gidiş-geliş şeklinde devam edecek. Gerekli önlemlerin alınacağı çalışmalar sırasında sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

FSM KÖPRÜSÜ TRAFİK DURUMU

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki asfaltlama çalışmaları nedeniyle 4 şerit trafiğe bu gece kapatıldı. Köprüde sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun trafik oluştu.

52 gün çalışmalar kapsamında ilk aşamada köprünün Avrupa-Asya istikameti yönündeki 4 şeridi kapatılarak, trafik akışı Asya-Avrupa istikametinde 2 şerit gidiş, 2 şerit geliş olarak sağlanıyor. Avrupa-Asya istikametindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından köprünün Asya-Avrupa istikameti yönündeki 4 şeridi kapatılarak çalışmalar devam edecek.

Sabah saat 08.30 itibariyle İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 49 olarak gözlenirken, her iki köprüde ve Avrasya Tüneli'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerde trafik yoğunluğu oluştu.

FSM köprü çalışması ne zaman bitecek? İşte trafik durumu... ile ilgili etiketler İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.