Frutti Extra Bursaspor ve Bahçeşehir Koleji EuroCup'ta galibiyete hasret bıraktı

EuroCup'taki temsilcilerimiz bu sezon galibiyete hasret kaldı. Frutti Extra Bursaspor 3, Bahçeşehir Koleji ise ilk 4 maçını kaybetti. İki takım da gruplarında galibiyetsiz ve son sırada bulunuyor.

EuroCup'ın grup aşamasında 4. hafta maçları tamamlandı. "Kupa 2"de ilk kez mücadele eden Frutti Extra Bursaspor ile 2. sezonunu geçiren Bahçeşehir Koleji, henüz galibiyetle tanışamadı.

A Grubu'nda salı günü Sırbistan'ın Partizan NIS ekibini konuk eden Bahçeşehir Koleji, salondan 82-76 mağlup ayrılmıştı. Bu skorla 4. maçını da kaybeden İtanbul ekibi, 6 takımın mücadele ettiği grupta tek galibiyeti olmayan takım konumunda bulunuyor.

SEZGİN: PANDEMİ TAKIMIMIZI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Frutti Extra Bursaspor da D Grubu'ndaki son maçında İspanya ekibi Herbalife Gran Canaria'yı konuk etti. İstediği oyunu parkeye yansıtamayan yeşil-beyazlılar, 18 sayı farkla (94-76) mağlup oldu. Frutti Extra Bursaspor'un 2. haftada Slovenya deplasmanındaki Cedevita Olimpija maçı, rakip takımda tespit edilen koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenmişti.

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, henüz galibiyetle tanışamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Sezgin, şöyle konuştu:

"Pandemi sürecinden dolayı maçların seyircisiz olması, gücünü seyirciden alan takımımızı olumsuz yönde etkiledi. Tecrübenin ön planda olduğu Avrupa arenasında 3 maçın günahının olmadığını, elimizden geldiğince zevkli maçlar izletmeye çalışacağımızı söyleyebilirim. Çok kısa sürede, okul salonlarında mücadele ederken bugün Avrupa arenasında mücadele ediyoruz. Bunun gururu yeter."

Frutti Extra Bursaspor ve Bahçeşehir Koleji EuroCup'ta galibiyete hasret bıraktı ile ilgili etiketler Basketbol Frutti Extra Bursaspor bahçeşehir koleji eurocup
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.