Friends izleyenlere müjde! Efsane dizinin yayın tarihi belli oldu! Friends The Reunion ne zaman başlayacak?

Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Friends izleyenlerine müjde geldi. Friends: The Reunion yayın tarihi belli oldu. 90'lı yılların en çok izlenen dizisi Friends koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Peki Friends: The Reunion ne zaman başlayacak?

İlk olarak 1994 yılında yayın hayatına başlayan ve 10 sezon devam eden Friends dizisi oyuncuları tekrar bir araya geldi. Özel bölüm fragmanı da yayınlanan dizinin başrollerinde Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schmimmer yer alıyor. Dizi tam kadro olarak devam ediyor.

FRİENDS THE REUNİON YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

En popüler sitcom'lardan biri olan Friends 1994- 2004 yılları arasında yayınlanmıştı. Friends: The Reunion'ın 27 Mayıs'ta HBO Max'te gösterime gireceği açıklandı.

Friends izleyenlere müjde! Efsane dizinin yayın tarihi belli oldu! Friends The Reunion ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler dizi friends the reunion ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.