Friends hayranlarına büyük müjde sonunda geliyor

Sonunda Friends Netflix’te yayınlanacak… Birçok Netflix kullanıcısının uzun zamandır merakla beklediği Friends Netflix üzerinden yayınlanacak olması Friends severleri heyecanlandırdı.

Friends dizisinin severleri uzun süredir Netflix’te yayınlanmasını istiyordu. Türkiye’de yayın hakkına sahip olamayan Netflix sonunda duyurdu. Friends Netflix kullanıcılarına sunulacak. Netflix Türkiye’nin uzun zamandır almak için uğraştığı Friends dizisinin ne zaman Netflix Türkiye kullanıcıları ile buluşacağı ise merak ediliyor. Friends Netflix'e ne zaman gelecek sizler için araştırdık.

Dünyaca sevilen dizi olan Friends, bu yıl 25. yıl dönümünü kutlarken, ekibin yeniden bir araya geleceği doğrulanmıştı. HBO Max'te yayınlanacak olan özel bölüm, bir saat süreceği açıklandı. Bu bir saat sürecek özel bölüm için Warner Bros ile prensipte anlaşıldığı da açıklandı.

Pandemi nedeni ile 25. yıl dönümü için çekilecek olan özel bölümü tarihi belli olmayarak ileri bir tarihe ertelenmesi Friends severleri üzdü.

Friends Netflix’e ne zaman gelecek?

Yayınlanmaya başladığı günden beri milyonlara ulaşmayı başaran ve yıllara meydan okuyan komedi dizisinin Netflix Türkiye tarafından sonunda yayınlanacağını müjdelendi. Netflix Friends dizisi için tarih verdi.

Friends hayranlarına büyük müjde sonunda geliyor | Friends Netflix'e ne zaman gelecek?

Friends Netflix yayın tarihi açıklandı. Friends 1 Nisan 2021 günü Netflix kullanıcılarına kavuşacak.

Friends dizisinin konusu ne?

22 Eylül 1994 yılında başlayan ve 6 Mayıs 2004 yılına kadar NBC'de yayınlanmış olan dizi, on sezon sürmüştür. Friends dizisinde  Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatı üzerinde dönmektedir. Onların eğlenceli hayatına dahil olacağınız ve bu altı karakter ile bütünleşeceğiniz eğlenceli bir başyapıt…

Friends hayranlarına büyük müjde sonunda geliyor ile ilgili etiketler Friends Netflix ne zaman yayınlanacak gelecek geliyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.