Friends hayranları şokta! Ünlü isim kalp krizi geçirip öldü...

Dünyaca ünlü televizyon dizisi Friends'in jenerik müziğine imza atan ve birçok yapımda da imzası bulunan ABD'li müzisyen Allee Willis, Los Angeles'ta öldü. 72 yaşındaki sanatçının kalp krizi geçirdiği açıklandı.

Müzikaller, televizyon dizileri ve filmler için müzik yapan ve bunlarla birçok ödüle layık görülen sanatçı Allee Willis, Los Angeles’ta öldü.

Başrollerini Jennifer Aniston, Courteney Cox ve Matthew Perry’nin üstlendiği Friends başta olmak üzere birçok televizyon dizisi ve film için müzik yapan 72 yaşındaki Willis’in ölümüne kalp krizinin neden olduğu belirtildi.

Friends dizisinin jenerik müziğini yapan ve Earth, Wind& Fire ile birlikte Boogie Wonderland şarkısını yazan Willis, farklı yıllarda Grammy, Tory ve Emmy Ödülleri’ne aday gösterildi. Ünlü müzisyen Grammy Ödülü’nü de iki kez kazandı.

Friends hayranları şokta! Ünlü isim kalp krizi geçirip öldü...

Kariyeri boyunca birçok şarkı yazar Willis 2 kere de Emmy Ödülü aldı.

The Color Purple isimli müzikal ve Beverly Hills Cop filmi sayesinde 1986 ve 2016 yılında ödül kazanan Willis’in uzun süredir birlikte olduğu partneri Prudence Fenton, acı haberi Willis'in hayranlarına sosyal medyadan duyurdu. Fenton, “Boogie Wonderland’de huzur için uyu” mesajını yazdı.

Friends hayranları şokta! Ünlü isim kalp krizi geçirip öldü... - Resim : 2

Friends dizisinin jeneriğinde The Rembrandts isimli grubun çaldığı “I’ll Be There for You” isimli şarkıyı da yapan Willis’in geçmişte başka bir sağlık sorunu olup olmadığına dair bir açıklama ise yapılmadı.

Friends hayranları şokta! Ünlü isim kalp krizi geçirip öldü... ile ilgili etiketler Twitter televizyon Sosyal Medya Friends Kalp Krizi Allee Willis
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.