Freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü 5 yaralı

Meksika'da hızla gelen beton mikseri üst geçidin sütunlarına çarpmasının ardından kırmızı ışıkta bekleyen araçları biçti. Yolun kenarında yemek yiyen bazı kişiler de kazadan etkilendi. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinin başkenti San Luis Potosi'de freni patlayan bir beton mikseri, kırmızı ışıkta bekleyen araçları adeta biçti.

San Luis Potosi eyalet polisi tarafından meydana gelen kazada; beton mikserinin freni patladıktan sonra kontrolden çıkarak önce üst geçidin sütunlarına çarptığı, sonrasında ise karşı şeride geçerek kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarparak birçok binek araca zarar verdiği açıklandı.

Freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü 5 yaralı

Polis, yaşanan olayda 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve kamyon şoförü ile birlikte toplam 5 kişinin yaralandığı duyurdu. San Luis Potosi Eyaleti Valisi Ricardo Gallardo ise yaptığı açıklamada, üzücü kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaşın ailesine başsağlığı dilerken, yaralılar için gereken tedavinin yapılacağını belirtti.

Freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü 5 yaralı - Resim : 2

Ayrıca San Luis Potosi kentinde meydana gelen korkutucu kaza anı yol üzerinde yer alan polis kamerası tarafından kaydedildi.

Freni patlayan beton mikseri dehşet saçtı: 1 ölü 5 yaralı ile ilgili etiketler kaza Meksika beton mikseri kırmızı ışık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.