Freni boşalan minibüs korku dolu anlar yaşattı! O anlar kameraya yansıdı

Küçükçekmece'de freni boşalan minibüs, önce park halinde olan araca daha sonra evin duvarına çarptı. Duvarın dibinde oyun oynayan çocuk son anda kurtuldu. O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, salı günü akşam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi İncirkuşu sokakta meydana geldi. Alınan ifadelere göre freni boşalan minibüs önce park halinde duran araca daha sonra evin duvarına çarptı. Duvarın dibinde oyun oynayan çocuk son anda kurtulurken, herhangi bir yaralı olamadığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle ev ve araçta hasarlar meydana geldi.

Freni boşalan minibüs korku dolu anlar yaşattı! O anlar kameraya yansıdı

 

“Burası çocuk doluydu, Allah’tan kimseye bir şey olmadı”

Kaza anında aracı ve iş yeri zarar gören Aziz Orhan “Şu tarlada freni boşaldı, geri geri geldi, köşe başında bizim aracımıza çarptı. Oradan kaydı, buraya girdi. Ondan sonra biz geldik, kapıyı falan kırmışlar. Allah’tan kimseye bir şey olmadı, burası çocuk doluydu. Bir tane çocuk var çocuk ayağını atıyor, otobüs düşüyor” diye konuştu.

 

Freni boşalan minibüs korku dolu anlar yaşattı! O anlar kameraya yansıdı - Resim : 2

O anlar kameraya yansıdı

Görüntülerde, freni boşalınca kontrolden çıkarak geri geri kaçan midibüsün köşedeki park halindeki araca çarparak kaymaya devam ettiği, sonrasında ise duvara çarptığı ve çocuğun ise son anda kurtulduğu görülüyor.

 

 

 

Freni boşalan minibüs korku dolu anlar yaşattı! O anlar kameraya yansıdı ile ilgili etiketler İstanbul Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.