Freni boşalan kamyonet 4 araca çarptı: 1 çocuk yaralı

Sarıyer'de ağaç dalları yüklü kamyonet park halindeyken freni boşaldı. Yokuş aşağı gitmeye başlayan kamyonet 1 kilometre ilerledikten sonra park halindeki 4 araca, ardından da ağaca çarparak durabildi. Kazada 1 çocuk yaralandı.

İstanbul'un ilçesi Sarıyer'de, Tarabya Bayırı Caddesi üzerinde, bir fidanlık işletmesine ait 34 NL 4432 plakalı kamyonet, ağaç dalları yüklü halde park halindeyken freni boşalarak yokuş aşağı gitmeye başladı.

Yolda seyir halindeki araçların yanından geçerek yaklaşık 1 kilometre ilerleyen kamyonet, yol kenarında park halinde bulunan 4 otomobile vurduktan sonra kaldırımda bulunan ağaca çarparak yan yattı.

Freni boşalan kamyonet 4 araca çarptı: 1 çocuk yaralı


ÜSTÜNE GELDİĞİNİ GÖRÜNCE MERDİVENDEN AŞAĞI ATLADI

Kamyonetin vurduğu otomobiller metrelerce savruldu, bir evin merdivenlerinde de hasar meydana geldi. Kaza sırasındaevin merdivenlerini yıkayan Fatma Türk, gördükleri karşısında şok geçirdi. Ağlayarak kaza anını anlatan Türk, "Ben merdivenleri yıkıyordum, bir anda patırtılar oldu. Yukarıdaki arabaya vurunca onun sesiyle şöyle bir baktım. Çıktım buraya üstüme doğru geliyor, o sırada merdivenden attım kendimi aşağı. Sonrasını hatırlamıyorum zaten. Şu ağaçlar olmasa binayı yıkacaktı" şeklinde konuştu.

Hurda arabası ile ilerlerken kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulan Erkan Candan ise, "Ben kendimi zor attım, araba yukarıdan geliyordu. Hurdacıyım ben üç tekerli ile gidiyordum. Üstüme geliyordu, ben arabayı kenara çekmesem direkt beni ezecekti" dedi.

Freni boşalan kamyonet 4 araca çarptı: 1 çocuk yaralı - Resim : 2

ARAÇLAR OLMASA BİNAYA GİRECEKTİ

Park halindeki otomobillerden birinin sahibi Hakan Akyıldız, "Benim araba burada olmasa binaya girecekmiş. Zaten birçok yerdeki betonu da kırmış. İçinde şoför yok, yukarıda bir peyzajcı varmış, oraya ait bir araba. Bir tane çocuğu az kalsın eziyormuş" dedi.

Kaza nedeniyle kamyonetin ait olduğu şirketin sahibi Cengiz Karakuş gözaltına alındı. Karakuş, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DHA

Freni boşalan kamyonet 4 araca çarptı: 1 çocuk yaralı ile ilgili etiketler Sarıyer kaza kamyonet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.