Fredrik Gulbrandsen kimdir? Hangi takıma transfer oldu?

Avusturya Ligi takımlarından Salzburg'da forma giyen 26 yaşındaki Fredrik Gulbrandsen'in sözleşmesi sona erdi. 1,75 boyundaki Fredrik Gulbrandsen, Medipol Başakşehir ile anlaştı ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir Kulübü, Fredrik Gulbrandsen'in transferini 'Kuzeyin Kralı Geldi' açıklamasıyla duyurdu. Yapılan haberler sonucunda Emmanuel Adebayor'un kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Tüm ayrıntılar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in Emmanuel Adebayor'dan sonra yeni golcüsü belli oldu. Okan Buruk ile yoluna devam edecek olan Medipol Başakşehir, Norveçli golcü Fredrik Gulbrandsen ile sözleşme imzaladı. Yapılan haberler sonucunda Emmanuel Adebayor'un kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Tüm detaylar haberimizde...

Fredrik Gulbrandsen kimdir? Hangi takıma transfer oldu?

"AYRILMA ZAMANIM GELDİ"

Fredrik Gulbrandsen, Salzburg kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Ayrılık kararımın doğru olup olmadığını bilmiyorum. İçgüdüsel olarak duygularımla bir karar aldım. Yeni bir şeyler denemenin zamanı geldi. Her futbolcu gibi daha büyük bir ligde oynama hayallerim var. Salzburg, Şampiyonlar Ligi'ne katılacak ve bu kararı almak kolay değildi. Ben de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Umarım orada bir maç bile oynayabilirim. Salzburg'u her zaman takip edeceğim" dedi.

"MARTIN LINNES'E SORMUŞTUR"

Norveçli eski futbolcu Jesper Mathisen, kanal TV2'de canlı yayında yaptığı açıklamada, Fredrik Gulbrandsen'in Medipol Başakşehir ile anlaşmasıyla ilgili konuştu. Jesper Mathisen, "Türk kulüpleri, futbolculara iyi paralar veriyor. Galatasaray'da oynayan Martin Linnes'ten bilgi aldığını tahmin ediyorum. Linnes de orada büyük bir sözleşme aldı. Bu yüzden Gulbrandsen de Türkiye'ye gidiyor. Hem saha içi hem de saha dışında heyecan verici bir deneyim yaşacayak." ifadelerini kullandı.

35 MAÇTA 12 GOL, 8 ASİST!

Geçen sezon Salzburg ile lig ve Avusturya kupasını kazanan Fredrik Gulbrandsen, 35 resmi maçta (19 kez ilk 11) 12 gol atarken, 8 de asist yaptı. Norveç Milli Takımı'nda 3 kez şans bulan Gulbrandsen'in Başakşehir'de iyi işler yapması halinde yeniden kadroya davet edilebileceği de belirtildi.

FREDRİK GULBRANDSEN KİMDİR?

İngilizceden çevrilmiştir-Fredrik Gulbrandsen, Avusturya Bundesliga takımı Red Bull Salzburg için forvet olarak oynayan Norveçli bir futbolcu.

Fredrik Gulbrandsen kimdir? Hangi takıma transfer oldu? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.