Fransız spiker Burak Yılmaz'ın golünü anlatırken fenalık geçirdi!

Fransa'da şampiyonluk mücadelesi veren Lille, Lyon deplasmanında Burak Yılmaz'la kazandı. Milli santrfor, şampiyonluk yarışındaki kritik maçta 2 gol 1 asistlik performans sergileyerek, takımına galibiyeti getirdi. Bugün bütün Fransa basınında manşetler Kral Burak Yılmaz var... Maçı anlatan Fransız spikerin tepkisi ise görülmeye değer...

Fransa'da şampiyonluğa koşan Lille, Lyon deplasmanında 2-0 geriye düştüğü maçı Burak Yılmaz'ın 2 gol, 1 asistiyle çevirdi... Bitime 4 hafta kala liderliğini sürdüren Lille, PSG hegemonyasını kırmaya çok yaklaştı. Fransız basını maçın kahramanı Kral Burak Yılmaz'ı manşetlerine taşıdı.

Lille kulübünün maçı anlatan spikeri 3. golden sonra adeta kendinden geçti. Fransız spikerin o anları sosyal medyadaviral oldu.

 

Fransız spiker Burak Yılmaz'ın golünü anlatırken fenalık geçirdi! ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.