Fransız oyuncu Kurt Zouma'nın son görüntüsü büyük tepki çekti: Evindeki kediyi tekmeledi

Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Fransız oyuncu Kurt Zuma'nın ortaya çıkan görüntüleri büyük tepki çekti. Tecrübeli savunmacının sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde evindeki bir kediyi tekmelediği görüldü. West Ham United, ortaya çıkan görüntüleri kınarken, Fransız oyuncu ise yaptıklarından ötürü özür diledi.

West Ham United'ın savunmacısı Kurt Zouma'nın sosyal medyada paylaşılan bir videosu büyük tartışamalara neden oldu. Tecrübeli savunmacının evinde bir kediyi tekmelediği görüldü. Fransız oyuncunun evinde kediyi kovalarken güldüğü duyuldu.

SnapChat'te paylaşılan videoyu Zouma'nın kardeşi Yoan'ın çektiği düşünülüyor. Zouma'nın kediyi tekmelemeden önce düşürdüğü ise dikkatlerden kaçmadı.

Pazar günü çekilen videonun büyük tartışmalara neden olması sonrası West Ham United'dan açıklama geldi. Londra ekibi olayı kınadıklarını ve kendi içlerinde ilgileneceklerini belirterek Fransız oyuncunun üzgün olduğunu belirtti. Büyük tepki çeken görüntüler sonrası Zouma'nın kadro dışı kalması bekleniyor.

Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan görüntüler sonrası Zouma bir açıklama yaparak herkesten özür diledi. Tecrübeli savunmacı davranışının bir mazereti olmadığını belirterek, "Ayrıca videodan rahatsız olan herkese ne kadar derinden üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Herkesi temin ederim ki iki kedimiz de gayet iyi ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyorlar ve el üstünde tutuluyorlar ve bu davranış bir daha olmayacak, münferit bir olaydı" dedi.

Öte yandan hayvan hakları savunucuları Zouma'nın bir ceza soruşturması geçirebileceğinin altını çizdi.

Fransız oyuncu Kurt Zouma'nın son görüntüsü büyük tepki çekti: Evindeki kediyi tekmeledi ile ilgili etiketler West Ham United kedi Sosyal Medya video Kurt Zouma tekme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.