Fransız milletvekili, PKK/YPG'nin sözde komutanlarına madalya verdi

Fransız Milletvekili François Pupponi, terör örgütü PKK/YPG'li sözde komutanlar Nesrin Abdullah ve Nuri Mahmud'u parlamentoda ağırlamakla kalmadı bir de Millet Meclisi Madalyası verdi. Teröristlere övgüler yağdıran Pupponi, Fransız vekil, "Onların haklarını savunmak ve mücadelelerini duyurmak için yanlarında olmaya devam edeceğim" dedi.

Fransa'da merkez sağ parti Demokrat Hareket (MoDem) Milletvekili François Pupponi, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK/YPG'li sözde komutanlar Nesrin Abdullah ve Nuri Mahmud'a Millet Meclisi Madalyası verdiği fotoğrafları paylaştı.

Yeni Şafak'ın haberine göre; François Pupponi, PKK'lı teröristleri ağırlamasından dolayı çok duygulu olduğunu ifade ederek, "Bu 2 müstesna şahsiyet Suriye'de Kürt halkı adına savaşmakta ve DEAŞ'a karşı kahramanca savaşmaktadır" dedi.

Fransız milletvekili, PKK/YPG'nin sözde komutanlarına madalya verdi

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

"Aynı zamanda bizim olan özgürlükleri için olağanüstü bir cesaretle yürüttükleri mücadele için onlara sonsuz minnettarlığımı söyleme fırsatım oldu" diyen Pupponi, "Onların haklarını savunmak ve mücadelelerini duyurmak için yanlarında olmaya devam edeceğim" ifadesini kullandı.

Fransız milletvekili, PKK/YPG'nin sözde komutanlarına madalya verdi ile ilgili etiketler Fransız milletvekili François Pupponi pkk/ypg Nesrin Abdullah Nuri Mahmud Millet Meclisi Madalyası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.