Fransız komedyen canlı yayında soyundu!

Fransa'da bir radyo programının konuğu olan komedyen Constance Pittard, ahlak bekçilerini protesto ettiğini söyleyerek canlı yayında soyundu.

Fransız Çevre Bakanı Nicolas Hulot'nun salı sabahı canlı yayında istifa ettiği France Inter devlet radyosunun aynı gün öğleden sonraki canlı yayınında, tiyatro oyuncusu ve komedyen Constance Pittard kıyafetlerini çıkardı. Ahlak bekçilerine tepkisini gösteren oyuncu, sütyenini de çıkararak yayına üstsüz devam etti.

PAZAR GÜNÜ, DÜNYA ÜSTSÜZ GÜNÜ!

'Constance'ın Köşesi' adıyla canlı yayınlanan bölümde, Constance Pittard, 'tutuculuk ve ahlak bekçiliğine'ne dikkat çekip, pazar gününün 'Dünya Üstsüz Günü' olduğunu hatırlattı.

 

AHLAK BEKÇİLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

 Pittard, bu günün, kadınların bebeklerini kamusal alanlarda emzirdiğinde ya da plajda üstsüz güneşlendiğinde 'skandallar' yaratılan Fransa'da nefretle karşılandığını söyledi ve sürekli kadınların 'memeleri ve südyenleri' hakkında konuşulmasına tepki gösterdi ve şunları söyleyerek üzerindekileri çıkardı: "Cildimize hava aldırdığımız için sapkın olduğumuzu söyleyen halbuki tek sorunları bir taraflarıyla olan ahlak bekçilerine meydan okumalıyız!"

 

Fransız komedyen canlı yayında soyundu! ile ilgili etiketler Fransız canlı yayın Çıplak komedyen soyunma üstsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.