Fransız gazete sonunda çark etti: Paris saldırısının Türkiye'yle ilgisi yok

Paris’i savaş alanına çeviren terör örgütü sempatizanları, Paris saldırısını Türkiye’ye yıkmaya çalıştı. Yapılan soruşturmalarda Ankara ile ilgili bağlantının bulunmadığının belirtilmesi PKK sempatizanlarını üzdü.

Fransa'da düzenlenen ve 3 kişinin ölümüne yol açan silahlı saldırının arkasından Fransız vatandaşı William M. adlı şahıs çıktı. Gözaltına alınan William M., psikiyatri kliniğine sevk edildi.

PKK YANLILARI, TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALMAYA ÇALIŞTI

Başkent Paris'teki saldırı sonrası sokaklara dökülen ve önlerine kattıkları ne varsa yakıp yıkan terör örgütü PKK yanlıları, attıkları sloganlarla Türkiye'yi "saldırının arkasındaki ülke" gibi göstermeye çalıştı.

Türkiye'ye yönelik oluşturulmaya çalışılan algı operasyonu kapsamındaki iftiralar, bizzat Fransız basınında yer alan haberlerle çürütüldü.

"TÜRKİYE VE HÜKÜMETİYLE HERHANGİ BİR BAĞLANTI BULUNMADI"

Liberation gazetesi, tetikçinin tek başına hareket ettiğini, aynı şüphelinin cuma günü ilk gözaltı sırasında "ırkçı" olduğunu açıkladığını yazdı.

Haberde, "Soruşturmalarda Türkiye ve hükümetiyle herhangi bir bağlantı bulunmadı. Savcı Laure Beccuau'ya göre, ırkçılık, 2016 yılında evinin soyulmasından bu yana neredeyse patolojik hale geldi." denildi.

Kaynak: Ensonhaber

 

Fransız gazete sonunda çark etti: Paris saldırısının Türkiye'yle ilgisi yok ile ilgili etiketler Paris PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.