Fransız futbolcu Jules Kounde, resmen Barcelona'da! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

İspanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Barcelona, Fransız savunma oyuncusu Jules Kounde'yi transfer etti. Fransız futbolcunun serbest kalma bedeli ise dudak uçuklattı.

Barça, uzun süredir istediği transferi bugün resmen bitirdi. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Sevilla ile anlaşmaya varıldığı ve Kounde'nin 5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Barcelona, Kounde'nin serbest kalma bedelini ise 1 milyar Euro olarak belirledi. Barcelona, yeni transferi için 1 Ağustos Pazartesi günü imza töreni düzenleyecek. Kounde, üç sezon formasını giydiği Sevilla ile tüm kulvarlarda 133 maça çıktı ve 9 gol attı.

Fransız futbolcu Jules Kounde, resmen Barcelona'da! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Barcelona İspanya La Liga Jules Kounde
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.