Fransız ekip Uğurcan için gözünü kararttı!

Kalecisi Mendy'yi Chelsea'ye satan Rennes, Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır için fiyatı yükseltti. Fransız ekip, genç yıldız için 17 milyon euroyu gözden çıkardı.

Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un Leipzig'e transfer olmasının ardından, Uğurcan çakır'ın da takımdan ayrılma ihtimalleri oluştu. 

Fransa'nın Rennes kulübü, Bordo-Mavili takımın Milli file bekçisi için çok ısrarcı. Kalecisi Mendy'yi 30 milyon euroya Chelsea'ye satan Rennes, ilk olarak 12 milyon Euro'luk öneri sunmuştu.

Sonrasında bu rakamı bonuslarla 17 milyon Euro seviyesine kadar yükseltti. Trabzonspor'un beklentisi ise bonus olmadan direkt 20 milyon Euro ve sonraki satıştan pay.

Ligue 1 ekibi eğer bu yönde bir teklif yapmazsa, Uğurcan'ın satışı zor gözüküyor. Trabzonspor Yönetimi, tok satıcı rolünü üstlenirken, beklentide geri adım atılmıyor.

Fransız ekip Uğurcan için gözünü kararttı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Uğurcan Çakır Süper Lig Sörloth
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.