'Fransız askısı' yönetemiyle yüzünü gerdiren Berksan ortaya çıktı! İşte yeni hali...

'Çilek' isimli şarkısı bir dönem dillerden düşmeyen Berksan, ‘Fransız Askısı’ yöntemiyle yüzünü gerdirdikten sonra ilk kez görüntülendi. Berksan yüzünde büyük bir değişiklik olmadığını söyleyerek, hakkında olumsuz eleştirilerde bulunanlara sitem etti. İşte Berksan'ın 'Fransız Askısı' operasyonundan sonraki değişimi ve son hali...

Bir süre önce 'Fransız Askısı' modasına uyarak yüzünü gerdiren ve yaşlanmayı durduran 42 yaşındaki şarkıcı Berksan, geçirdiği operasyonun ardından ilk kez görüntülendi. Operasyon sonrası görüntüleri sosyal medyada çok konuşulan Berksan yeni haliyle ilgili açıklamalarda bulundu. City's Nişantaşı çıkışı yeni haliyle objektiflere takılan şarkıcı, hakkında yapılan olumsuz yorumlara sitem etti.

''GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YÜZÜM AYNI''

Snobmagazin'in haberine göre; Konu ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Berksan, yaptırdığı yüz gerdirme operasyonunun çok abartıldığını ifade ederek, yüzünde büyük bir değişiklik olmasını söyledi.


Berksan, "Çok abarttılar. Konuyu bilmeyen insanlar yorum yaptığı zaman çok kötü oluyor. Gerçi genel olarak sorunumuz bu bilmeden konuşuyoruz. Bilmeyenlerde keranda yapacak bir şey yok. Çok sıradan bir operasyon. Gördüğünüz gibi yüzüm aynı. ben her zaman insanlar cesaretli olsunlar diye önden yol açan bir adamım ama çok saçma saçma yorumlar oldu. Olsun onların ayıbı. Hiç olumsuzu yorumlara üzülmedim. Sadece böyle insanların ekranda olmasına üzülüyorum" dedi.

İşte Berksan'ın son görüntüsü...

'Fransız askısı' yönetemiyle yüzünü gerdiren Berksan ortaya çıktı! İşte yeni hali...

'Fransız askısı' yönetemiyle yüzünü gerdiren Berksan ortaya çıktı! İşte yeni hali... - Resim : 2

'Fransız askısı' yönetemiyle yüzünü gerdiren Berksan ortaya çıktı! İşte yeni hali... ile ilgili etiketler estetik fransız askısı berksan imaj degişim yüz gerdirme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.