Fransız askısı ve dudak liftingi yaptıran Seda Sayan'ın son hali şaşırttı

Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti. Seda Sayan, ise çektiği bir video ile kendisini savundu. Seda Sayan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı videodaki görüntüsü şaşırttı.

Bir zamanlar yakın dost olan Demet Akalın ile Seda Sayan'ın arası bozuldu. Demet Akalın, Star TV'de Alişan'la beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayan'ı Instagram'da engellemişti. Sosyal medya hesabından bir video çekip açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savundu. Sayan’ın Demet Akalın’a cevaben çektiği videoda yüzündeki değişiklik dikkat çekti.

TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI

Takipçileri yaşlanmamak için elinden geleni yapan 58 yaşındaki Seda Sayan'a, "Ajda Pekkan konuşuyor sandım", "Kendine ne yaptın ablam?" ve "Seda Sayan nerede?" şeklinde yorumlar yaptı.

 Fransız askısı ve dudak liftingi yaptıran Seda Sayan'ın son hali şaşırttı

Seda Sayan'ın yaptığı açıklamaları kadar yüzündeki değişiklik de dikkat çekti. Geçtiğimiz aylarda Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan burun ile dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı. Ünlü sanatçının yeniden bir operasyon geçirip geçirmediği merak ediliyor.

Fransız askısı ve dudak liftingi yaptıran Seda Sayan'ın son hali şaşırttı - Resim : 2

Elmacık kemikleri belirginleşen ve çenesini sivrileşen 58 yaşındaki ünlü şarkıcı ‘estetik yaptırmayı seviyorum’ sözleriyle eleştirilere cevap vermişti.

 

Fransız askısı ve dudak liftingi yaptıran Seda Sayan'ın son hali şaşırttı ile ilgili etiketler Seda Sayan estetik Demet Akalın fransız askısı estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.