Fransız askısı estetiği yaptırınca Seda Sayan'a benzetilen Berksan sessizliğini bozdu

Seda Sayan'ın öncülük ettiği ve birçok ismin uygulattırdığı estetiksiz yüz germe operasyonu olan Fransız Askısı yöntemini son uygulattıran kişi şarkıcı Berksan oldu. Operasyon sonrası büyük bir değişime uğrayan 42 yaşındaki şarkıcı 'Seda Sayan'ın ikizi gibi' yorumlarına cevap verdi.

'Çilek' şarkısı ile bir döneme damgasını vuran şarkıcı Berksan geçtiğimiz günlerde Fransız Askısı yönetemiyle yüzünü gerdirmiş ve son hali ise sosyal medyayı sallamıştı. Büyük bir değişime uğrayan şarkıcı Berksan'ın görüntüsü Seda Sayan'a benzetilmişti.

 

'BİRİNE BENZEMEK İÇİN YAPILMIŞ BİR AMELİYAT DEĞİL'


Hakkında yapılan yorumlarla ilgili tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuştu. “Bir anda karar verilen bir şey değil" diyen Berksan "Pandemi döneminde hızlı bir kilo kaybı yaşadım. Kilo kaybından dolayı yüzümdeki değişimi görmek istemiyordum ameliyat oldum. Bu birine benzemek için yapılmış bir ameliyat değil" açıklamasını yaptı.

Fransız askısı estetiği yaptırınca Seda Sayan'a benzetilen Berksan sessizliğini bozdu


'SEDA SAYAN'A HERHALDE CESARETİMİ BENZETTİLER'

Operasyonun ardından "Seda Sayan’a benzemiş", "Seda Sayan’ın kardeşi gibi olmuş" yorumları hakkında da konuşan Berksan, "Seda Sayan’ın kardeşi olmayı öper başıma koyarım, herhalde cesaretimi benzettiler." ifadelerini kullandı.

 

 

Fransız askısı estetiği yaptırınca Seda Sayan'a benzetilen Berksan sessizliğini bozdu ile ilgili etiketler estetik Seda Sayan berksan fransız askısı yüz gerdirme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.