Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi

Burkina Faso'da Fransa ordusuna ait bir İHA'yı sapanla vurarak düşüren bir çocuk kahraman ilan edildi. düşürülen İHA, bir grup protestocunun üzerinde uçuyordu. İHA'yı düşüren çocuk çevredekilerin omuzlarına alındı.

Afrika ülkesi Burkina Faso'da bir çocuk, Fransız ordusuna ait İHA’yı sapanla vurarak düşürdü. Sputnik'in Actuburkina.net haber portalından aktardığına göre, 20 Kasım'da, Burkina Faso vatandaşlarının Fildişi Sahili'nden Nijer'e gitmek üzere ülkelerinden geçen bir Fransız askeri lojistik konvoyunun yolunu kapattıkları Kai kentinde meydana geldi.

Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi

Fransız ordusunun teröristleri desteklediğinden şüphelenen binlerce Kai sakini, askeri lojistik konvoyunun geçiş yolunda canlı kalkan oluşturdu.

Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi - Resim : 2

Geçişlerine izin verilmeyen Fransız askerler, duvarlarla çevrili bir otoparka sığınarak, yabancı askerlerin topraklarındaki varlığından rahatsız olan insanları gözetlemeye başladı. 

Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi - Resim : 3

Bu sırada bir çocuk, protestocuların üzerinden uçarak tepkilerine neden olan Fransız ordusuna ait bir İHA’yı sapanıyla vurarak düşürdü.

Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi - Resim : 4

Fransa'nın İHA'sını sapanla düşüren Afrikalı çocuk kahraman ilan edildi ile ilgili etiketler İHA Fransa Burkina Faso sapan
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.