Fransa'dan kafa karıştıran Suriye açıklaması!

Fransa'nın Moskova Büyükelçisi Sylvie Bermann, Fransız askerlerin Suriye'den çekilmesi konusunun şu anda görüşüldüğünü söyledi.


Rus haber sitesi Sputnik'e konuşan Sylvie Bermann, Fransa'nın Suriye'den çekilip çekilmeyeceğinin sorulması üzerine, "Bu konuda şu anda görüşülüyor" yanıtını verdi.

Bermann, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme kararı karşısında şaşırdıklarını belirten Bermann, "O tarihten bu yana ABD yönetimiyle sürekli temas halindeyiz, zira Fransa'nın koalisyon kapsamında belirli sorumlulukları bulunuyor. Bunun kademeli, planlı bir çekiliş olması, biraz olsun rahatlatıcı" ifadelerini kullandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, DAEŞ'le mücadele sona ermediği için Fransa'nın 2019 yılında Ortadoğu'daki askeri faaliyetlerine devam edeceğini söylemişti.

Fransa'dan kafa karıştıran Suriye açıklaması! ile ilgili etiketler Fransa Suriye
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.