Burak Yılmaz, Fransa'da yılın en iyi futbolcusu adayı

Ligue 1'de şampiyonluğa koşan Lille'in milli yıldızı Burak Yılmaz, Fransa Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Ligi, Profesyonel Futbolcular Ulusal Birliği, CANAL + ve beIN SPORTS'un ortaklaşa düzenlediği, Fransa'da yılın en iyi futbolcusu oylamasında adaylar arasında yer aldı.

Ligue 1'de son 2 haftaya girilirken en yakın rakibi Paris Saint-Germain'in 3 puan önünde liderliğini sürdüren Lille kulübünde şampiyonluk için geri sayım sürerken, takımın bu başarısında özellikle son haftalarda attığı kritik gollerle önemli katkı sağlayan Burak Yılmaz, yılın futbolcusu adayları arasında gösterildi.

Bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilecek Fransa'da yılın en iyi futbolcusu oylamasında adaylar,  Fransa Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Ligi, Profesyonel Futbolcular Ulusal Birliği, CANAL + ve beIN SPORTS'un tarafından belirleniyor.

Yılın en iyi futbolcusu adayları arasında Burak Yılmaz'ın yanı sıra PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar ve Kylian Mbappe, Olympique Lyon'dan Memphis Depay ve Monaco'dan Wissam Ben Yedder yer alıyor.

EN İYİ GOLDE DE ADAY

Burak Yılmaz'ın adı, yılın en iyi golü adayları arasında da geçiyor. Takımının geçen hafta Lens'i 3-0 yendiği maçta attığı 2. golle bu kategorinin adayları arasına giren 35 yaşındaki golcünün rakipleri arasında Montpellier'den Andy Delort, Olympique Marsilya'dan Dimitri Payet, Stade Brest'ten Irvin Cardona ve Lorient'ten Armand Lauriente bulunuyor.

Futbolseverler, oylamaya "https://www.tropheesunfp.com" adlı internet sitesinden katılabiliyor. Salgın nedeniyle çevrim içi gerçekleştirilecek ödül töreni, 20 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Burak Yılmaz, Fransa'da yılın en iyi futbolcusu adayı

Burak Yılmaz, Fransa'da yılın en iyi futbolcusu adayı ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Ligue 1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.