Fransa'da yapılan 'çocuk kaçırma deneyi' pes dedirtti: Kimse kılını kıpırdatmadı

Fransa'da yapılan bir sosyal deney pes dedirtti. Çocuk kaçırma deneyi yapılan Fransa'da yoldaki insanların tepkisizliği 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Fransa'da yapılan çocuk kaçırma sosyal deneyi izleyenlere pes dedirtti. Görüntülerde sokak ortasında küçük bir çocuğun kaçırılmasına kimsenin tepki vermediği görülüyor.

  Fransa'da yapılan 'çocuk kaçırma deneyi' pes dedirtti: Kimse kılını kıpırdatmadı

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Sosyal medyada viral olan görüntülerde bir adamın gündüz vakti kalabalığın yoğun olduğu bir caddede bir çocuğu kaçırdığı görülüyor. Çocuğun kaçırılmasını gören Fransızlar ise hiçbir tepki vermeden yoluna devam ediyor.

'PES' DEDİRTTİ

Sosyal medyada çokça paylaşılan görüntülerde kaçırılma anına denk gelip tepki vermeyen insanların umursamazlığı pes dedirtti.

 

 

Fransa'da yapılan 'çocuk kaçırma deneyi' pes dedirtti: Kimse kılını kıpırdatmadı ile ilgili etiketler Fransa sosyal deney çocuk kaçırma deneyi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.