Fransa'da Türklere ait kasaba ırkçı saldırı

Fransa'da Türk düşmanlığı giderek artıyor. Fransa’nın Nantes şehrinde 4 gün önce saldırıya uğrayan ve Türklere ait olan kasap dükkanına yeniden ırkçı saldırı yapıldı.

Fransa’nın Nantes şehrindeki Türklere ait kasap dükkanı bir hafta içerisinde iki kez saldırıya uğradı. Saldırganlar, son saldırılarında dükkana maddi hasar verirken, duvarlara “Türklere ölüm”, ''Erdoğan’a ölüm'', “Ülkenize geri dönün”, gibi ırkçı ve İslamofobik ifadeler yazdı. Saldırganların kimliği ise henüz belirlenemedi.

Fransa'da Türklere ait kasaba ırkçı saldırı

Pazartesi gecesi yapılan saldırıda ise saldırganlar, dükkanın kepengine “Erdoğan’a ölüm”, “Fransa Fransızlara ait” ve ”Türklere ölüm” gibi ırkı ifadeler yazmıştı. Saldırının ardından yoldan geçen vatandaşlar ise dükkan sahibine destek olmak amacı ile dükkanın kepengine “Bunu yazana yazıklar olsun. Yanınızdayız” ifadesini yazmışlardı.

Fransa'da Türklere ait kasaba ırkçı saldırı - Resim : 2

Öte yandan Fransa İçişleri Bakanı Gerarld Darmanin Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Fransa’daki Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerinin yasakladığını aktarmıştı.

Fransa'da Türklere ait kasaba ırkçı saldırı ile ilgili etiketler Fransa Saldırı ırkçı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.